Bestellen, verzenden, afhalen en retour bestelling

Leveringsvoorwaarden

Wij leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten. U kunt bij ons een account aanmaken, zodat u te allen tijde, uw voorgaande bestellingen kunt inzien. Natuurlijk kunt u ook zonder account uw bestelling afronden.

Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben ontvangt u van ons automatisch een bevestiging van uw bestelling. Hierbij voegen wij de factuur toe. Ook ontvangt u een bevestiging van de betaling en krijgt u bericht wanneer uw bestelling verzonden is.

Mocht u een bestelling hebben geplaatst, die u wilt afhalen? Laat in het opmerkingenveld uw telefoonnummer achter, zodat wij u kunnen berichten, zodra uw bestelling voor u klaar ligt.

Bent u een Belgische ondernemer en gevestigd in België en wilt u bij ons bestellen? Ook u kunt bij ons bestellen. U kiest dan voor de optie, betalen bij afhalen. Zo kunnen wij de factuur voor u aanpassen, zodat er geen BTW, maar wel verzendkosten in rekening gebracht worden. Op deze manier heeft u een juiste factuur voor uw boekhouding.

Betalen

Wij hanteren diverse betalingsmogelijkheden. U kunt kiezen uit betaling via IDEAL, Bancontact, vooraf overmaken of betalen bij afhalen. Mocht u de bestelling afhalen, en via de website gekozen hebben voor de optie betalen bij afhalen, dan verzoeken wij u om die betaling ter plaatse te voldoen. Wij bieden u de mogelijkheid om zowel contant, als met Pin te betalen! Wilt u uw bestelling op een andere manier betalen, neem dan even contact met ons op en wij maken het in orde!

Verzending 

Verzending van onze producten vindt plaats via PostNL. Voor verzenden binnen Nederland kunt u kiezen uit 2 opties. Wij maken gebruik van brievenbuspakjes € 3,95 en Pakketpost tot 30 kilo € 6,95. Het kan voorkomen dat u kiest voor een brievenbuspakje, maar dat toch het pakketpost tarief gehanteerd word, dit gebeurd omdat u artikelen besteld heeft die niet via een brievenbuspakje verzonden kunnen worden. (dit kan te maken hebben met het gewicht, of de grootte van het artikel.)

Belgische klanten dienen altijd te kiezen voor pakketpost België. Verzending naar België kost € 8,50. Wilt u naar een ander land binnen Europa laten verzenden? Ook dat is mogelijk, u kunt contact met ons opnemen en vragen naar uw mogelijkheden.

 

Mocht u uw bestelling via de webste hebben geplaatst, en daarbij met IDEAL hebben betaald, maar wel uw bestelling willen afhalen? Dat kan, u kiest dan in het menu voor AFHALEN bestelling. U ontvangt van ons bericht, zodra uw bestelling klaar staat.

Retouren

Uiteraard kan het voorkomen dat een product niet is wat u ervan verwacht had. U heeft de mogelijkheid Om deze artikelen retour te sturen. Let op! Meld u dit wel even van te voren bij ons. Op deze manier kunnen wij uw retour zo spoedig mogelijk verwerken en zorgen dat u het bedrag wat u van ons tegoed heeft zo snel mogelijk weer retour storten. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Stuurt u een volledige order retour zullen wij het volledige bedrag retour storten. Retour gestuurde artikelen verwachten wij uiteraard terug in originele staat en verpakking, is dit niet het geval zullen wij genoodzaakt zijn geleden schade te verrekenen met het retour te storten bedrag.

Blanco en/of onbedrukte artikelen

“U heeft het recht uw bestelling van blanco en/of onbedrukte artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@leukbylisa.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering maatwerk!

“Maatwerk-producten zoals bedrukt textiel of gepersonaliseerde artikelen etcetera, die u via deze webwinkel www.leukbylisa.nl koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan voor deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Indien u een beroep wilt doen op het herroepingsrecht kunt van onderstaand formulier gebruik maken door op de link te klikken. Deze dient retour te worden gezonden naar info@leukbylisa.nl.

nl_nl_1_Voorbeeld-modelformulier-voor-herroeping.pdf

© 2018 - 2021 Leuk by Lisa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel